22.03.2017

DeneBunu Mart kutusu' 2


Bu ay ikinci dene bunu kutusuda elime ulaştı. Hemen  neler çıkmış bakalım. Nestlenin yeni yulaf gevregi Lifita yulaf sevenler için çok iyi bir seçenek olmuş. Her nedense bende çikolata cips vs. Tarzı aburcuburlara göre diyet ürünlere daha çok meraklıyım. Bu yüzden Nestle Nesfit barlara zaten  bayıldım, ne iyi etmişlerde üretmişler. Üstelik çilekli 89 çikolatali ise 90 kalori. Çağrıda benim gibi çilek düşkünü çıktı. Çanta da devamlı bulundurulabilir :)


Gelelim asıl ürünlere Kiehl's tester yüz maskesi ve göz kremi. Paket içersindeki deneme boy ürünleri bir türlü sevemiyorum. Tabii Türkiye'de tester sorunu oldugunu düşünürsek bu bile birsey. :))

Rare Earth Deep Pore Cleansing Masque : Amazon beyaz kili içeren bu maske gözenekleri derinlemesine arındırarak gözenek görünümünü azalttıgını söylüyor. 
Her hangi bir kullanma talimatına rastlamadıgım için diger kullandıgım gözenek sıkılaştırıcı kil maskelerine oranla yüzümde sadece 10 dk beklettim. Hafif yanma, soransında ise ferahlik hissi veriyor, bu  tarz maskelerde bu durumun normal oldugunu düşüyorum. Çünkü sıkıştırma özelligi olan ürünlerde genelde nane içerigi kullanıldıgını biliyorum. Bu ragmen hiç rahatsiz edici bir kokusu yok. Normalde kil maskelerini kokuları yüzünden tercih etmiyorum. Düzenli kullanımda yağlı ciltlerin severek kullanabilecegi bi ürün olabilir.

Creamy Eye Treatment With Avocado : Göz çevresine nem bombardımanı ile canlılık kazandırır.
Sarı renkte ve normal krem yapıda oldugu halde sürer sürmez jel yapıya dönüserek yavaş yavaş emilip  hafif yağlı bi his bırakıyor. Nemlendirmesi suan için ilk denemede basarılı. 

Kutu degerlendirmede yaptıgım sık kullanılanlar için makyaj organizerine rujlar için bir yenisini daha eklemek istedim. Boyut ölçülerini kutu üzerindeki çizgilerden anlayabilirsiniz. 

Ayrıntılı fotoğrafda bu kez arka bölümü kutu deseni iki şerit olarak kesip, dudak kalemleri için bir bölümü yüksek olarak ayırdım ' ön kısımda ise kutu yuksekli desen olarak tek şerit. Kalan parçaları kesip kutu dibine koyarak daha güclü bi hale getirebilirsiniz. 


İlk dene bunu kutusunu görmek için buraya tıklayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Vaktinizi ayırıp okuduğunuz için teşekkürler. Yorum bırakmayı unutmayın ... ^.^