15.06.2017

DeneBunu Mayıs Kutusu


Çok kiside oldugu gibi Nisan kutusu banada çıkmamıştı ancak bu ayın kutusunu gercekten basarılı buldum. İçeriginden bir paket Huggies yeni dogan ıslak mendil çıktı. Bu urun hakkindaki yorumlarım ve daha fazlasi için "Yeni Anne Olacaklar İçin Islak Mendil Seçimi" başlıklı yazıma göz atabilirsiniz.
İkinci olarak bir diger ürün içecekti. Tran Quini dogal rahatlama içecegi olarak geçiyor. Yeşil rengi "yeşil çaylı" Papatya melisa ve lavanta karışımı bitkisel çay karışımı. İce tea olayına benze de enerji içeceklerini de andırıyor. Üç çesidi daha varmış, bu iceceklerle daha önce karsılasmamisti ama bundan sonra herhangi bir sorunla karsılasmadıgım sürece yaz boyu tüketebilirim. Tahminim migroslarda vardır.
Signal white now zaten yıllardır çok severek kullandıgım bir üründü. Cc olanını ilk kez denedim, cokta bir fark goremedim. Beyazlatma konusunda gercekten etkili ürünler.


Urban Care Biotin ve Kratin serisi, bendeki her saç tipine uygun Dökülme karşıtı ve Güçlendirici etkili. Parapen ve slikon içermiyormus. İlk izlenim olarak bu şampuan ve saç kremini gercekten sevdim. Urban ürünlerinin Türk malı oldugunu da ayrıca bu sayede ögrenmiş oldum. Daha önce kullandıgım bir marka degildi, bundan sonra sans verebilirim. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Vaktinizi ayırıp okuduğunuz için teşekkürler. Yorum bırakmayı unutmayın ... ^.^