5.01.2018

Banu ile Mehmet



  Alışılmışın dışında çektiği vlog videoları sayesinde dikkatleri üzerine çeken Banu ve Mehmet çifti kurdukları dioloğlarla büyük bir kitlenin yüzünü güldürmeyi başardı. Onların doğallığına inananlar kadar rol yaptıklarını, saf ayağına yattıklarını düşünenler de var, ne yazık ki. 

  Günümüzde çok şeyin maddi olarak algılanması da bu durumu tetikliyor olabilir. Sanki para için kendilerini rezil ediyorlarmış gibi bir manasız düşünceler görüyorum. Haliyle savunma isteği duyuyorum.

 Çok insanın hayalinde hep bir Youtuber olma fikri var aslında. Çekememezlik. Ve durum nereye kadar sürecek çok merak ediyorum. Bana göre daha farklı şeyler çıkacak ve insanlar ondanda vazgeçecekler. 
  Ah birde Youtube'da içerik üretmek gerçekten zor olmasa. Kitle oluşturabilmek için belli bir alanda ilerlemeniz, diksiyonunuz, genel kültür, davranış şekliniz hatta dış görünüşünüz bile bu durumu etkiliyor. 
  Bilinçsizce yapılmış vlog videoları ise izlenmesi tamamen şans olabilir. 


  Banu'nun video sırasında aynaya bakar gibi ekrana odaklanıp  kendini incelemesi, Mehmet'in ekrana uzun uzun donuk bir ifadeyle bakması. Banu ne söylerse anında onaylaması, az konuşması ve sevgilisine olan düşünceli tavırları. Gülmekte haksız olabiliriz aslında, çünkü onlar çoğumuzun yapamadığını yapıyor.
"Özlemini çektiğimiz bir ilişki yaşiyorlar"
  "Bir Banu ile Mehmet olamadık" düşüncesi her zaman akıllarda kalabilir. En azından benim için öyle olacak. 

  En son Hayrettin'nin de bu duruma eşlik etmişti, ortaya epey bir eğlenceli bir video çıkmış. Ancak görüntülerin iki ayrı kanalda yayınlanması işin biraz tadını bozmuş sanki. 
 Hayrettin'in varlığı Banu ve Mehmet'i epey bir zorlamış gibiydi. İlk kez o anda rol yaptıklarını, yine de hiç yapamadıklarını gördük bence. 
 İnşallah çok çabuk unutulmazlar. Birlikte daha fazla video çekmelerini diliyorum. 

Hala takip etmeyenler için Youtube ve instağram adı; Banu Berberoglu 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Vaktinizi ayırıp okuduğunuz için teşekkürler. Yorum bırakmayı unutmayın ... ^.^